Beoordelingen van Panini Leiden

Recente recensies van Panini Leiden

5 sterren na 537 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was snel koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zeer lekker, maar wel een beetje koud helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke pizza’s! Mooie verse ingrediënten, goede bodem, en altijd snel bezorgd 🙂

, 20-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een hele snelle en aardige bezorgster! Pizza’s weer erg lekker

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was een tikkie koud, vooral de pizza. Gelukkig is ie vers dus lauw ook lekker, maar liever wat warmer. Erger was dat de extra bestelde parmezaanse kaas twv 2 euro niet bij de bestelling zat. Je gaat er ook niet voor bellen want dan is je eten helemaal koud.

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste pizza’s van Leiden

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor ons de beste pizza’s. Wij hoeven echt niet verder te zoeken want deze zijn perfect!

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging, veel eerder dan gepland volgens de mail. Kwaliteit was wederom fantastisch, heerlijk gegeten!

, 07-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza's en sneller bezorgd dan verwacht!

, 29-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer snel en heerlijk

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was zeer goed. Pizzas erg lekker en snelle levering

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben al meerdere malen online besteld. Het is iedere keer weer een feestje om deze pizza’s en pasta’s te eten. Of we weer terug zijn op vakantie in Italië. En altijd warm afgeleverd. Dat is ook wel eens anders.

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere salade Pizza mocht wat heter

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat je een belletje krijgt als het een kwartiertje later wordt!

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste pizza’s!

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Panini ami domini.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza bodem was een beetje taai. Smaak verder goed.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen altijd pasta of een ovengerecht. Voor de verandering eens pizza besteld. Was ook heerlijk. Mooie dunne bodem en verder rijk gevuld.

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vriendelijk, vlot en verzorgd

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en vriendelijk en attent voor gasten! Willen jullie voortaan wel alle ingrediënten op de pizza doen :)

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker. Spaghetti aglio, olio e peperoncino had iets meer knoflook en een snufje zout mogen hebben.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Toppizza’s zelfs glutenvrije opties!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer een complete en gevarieerde maaltijd voor twee met: 1 vitello tonnato, 1 ravioli della casa, 1 melanzana ala parmigiana en 1 insalata mista. Wij delen alle gerechten. Dit keer sprongen de ravioli en de inslata eruit, zo lekker waren ze.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s met lekkere dunne bodem

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige bezorgster en perfect op tijd. Pizza's waren goed warm en smaakten heerlijk! Bestel hier graag weer.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza tartufata blijft toch mijn Fav... Heerlijk!

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat waren ze weer heerlijk die panini’s en pizza’s 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was iets later klaar dan de afgesproken tijd

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden weer eens geen zin in koken. Wat heerlijk is het dan dat je wat kan bestellen bij Panini. Weer prima van kwaliteit en keurig op de aangekondigde tijd bezorgd. En wat wij ook fijn vinden, is dat de bezorging met een elektrische fiets plaatsvindt en niet met een milieuvervuilende scooter.

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, prima op tijd af gehaald en vriendelijk geholpen.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk afgebakken, goed belegd!

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en vlotte berzorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza’s! Snelle en vriendelijke levering. Indicatie tijd wordt gegeven en klopt altijd. App werkt super.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten van de vitello tonnato en de melanzana. En van de gemengde sla, die deze keer extra goed van samenstelling en daarmee van smaak was!

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Hele goeie pizza

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en een snelle bezorging

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste bezorg pizza in jaren!

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer de Dello Chef's geprobeerd (wisselende pizza). Calzone met mozzarella, truffelchampignons, parmaham en gorgonzola. Gorgonzola overheerste wel een beetje, maar was weer een masterpiece van de meester pizzabakker van Leiden.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza van de maand was écht heerlijk! Ik bestel regelmatig bij jullie en het was weer uitmuntend :)

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enorm lekker. Heerlijke pizza en pasta! Tiramisu ook erg lekker.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke goed belegde pizza's en lekkere tiramisu

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zo als een Italiaanse pizza en panini hoort te zijn , vandaar dat we uit Den Haag naar leiden rijden !!👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer genoten van de vitello tonnato en de melanzana. Stipt op tijd bezorgd en ook zo dat de mooie opmaak van de voorgerechten niet verstoord was.

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom een uitstekende pizza caprese!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, heerlijke panini's en toetjes. Goede prijskwaliteit

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza goed belegd ! Ravioli was ook weer heerlijk ! Genoten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza Tartufata is echt een aanrader!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker op tijd bezorgd. Warm en zoals gewoonlijk was de smaak voortreffelijk. De ravioli della casa en carpaccio om je vingers bij op te eten. Dank jullie wel. Ciao

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker zoals altijd 👍

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren lauw dit keer. Niet vaak meegemaakt als trouwe klant. De pizza vd maand wel erg lekker

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles precies op tijd klaar zodat wij onze bestelling direct mee konden nemen. Heerlijk gegeten en komen snel terug.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top !!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd kwaliteit en goed verzorgd.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer TOP. ik ben inmiddels vaste klant geworden.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en verheug me nu al op toetjes voor Pasen

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer verrukkelijk

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

¥¢¥$^^*- nog an toe. Veel te lekker.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke pizza’s met vriendelijke en snelle service! Daarnaast hebben ze ook erg goede acties zoals een gratis tiramisu bij een pizza op geselecteerde dagen. Absoluut een aanrader!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Telkens weer een geweldige kwaliteit en een snelle afhandeling van de bestelling.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! En supersnelle en nette bezorging!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top & snelle bezorging!!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongelooflijk lekkere lichtwarme panini's (we hadden San Daniel en Brasea) Her was de eerste keer en absoluut niet de laatste keer.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, alles nog heerlijk warm! Genoten van de Panini Parma :) Helaas waren mijn cannoli's alleen aan de uiteinden gevuld, denk dat ik pech had dit keer haha.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom met dank aan de meester pizzabakkers van leiden!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was dit keer nog lekkerder dan normaal.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, lekker dunne bodem en krokante korst. Snel bezorgd. Top!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel en super lekker!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn fan! Aanraders zijn de Pizza San Daniele en alla Parmigiana. Mooie dunne bodem en de toppings zijn van goede kwaliteit. Bezorging ook prima!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

This place makes our favourite pizza. Crust is thin enough, there is just the right amount of cheese, love the tomato sauce and the toppings are quality.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Jullie Burrata is heerlijk. Prima belegde panini’s (lekker brood). Bestelling was prima op tijd.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk, alleen jammer dat ze niet zo warm waren.

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en heerlijk eten. Wij hebben tot zover pizza, lasagna, spaghetti met garnalen en cheesecake geprobeerd, maar kan niet wachten om de andere gerechten te proberen.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer de Ravioli della Casa genomen. Heerlijk! Ik raad deze iedereen ten zeerste aan! Panini is altijd TOP!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijke pizza's!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Weer erg genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s van Panini zijn altijd top! Bestelling was (ondanks storm en hagel) op tijd. Geweldig!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Italian food like in Italy, you can taste the fresh ingredients and original recipes from Nonna :)

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat valt er nog te beoordelen? - lekker - op tijd - vriendelijke bezorger

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ziek goeie service!

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd super lekker 👌

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s met daarbij een smakelijke tiramisu van het huis, dat was weer smullen. Pizza’s werden zelfs iets voor de afgesproken tijd bezorgd.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super goed! Ook heel erg leuk dat er zoveel aandacht was besteed aan de jarige die we hadden :D

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, snel bezorgd. Aanrader!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza caprese is n absolute topper vanwege de dunne bodem en verse smaakvolle topping. Een vd betere in leiden

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfekt en lekker altijd!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en vriendelijk. Eten goed warm en kwalitatief goed.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza’s. Pan pesto aanrader als bijgerecht. Heerlijk die ravioli di spinaci!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Panini is altijd TOP

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren weer erg lekkere pizza’s. Fijne smaak en veel minder zout dan bij andere pizzeria’s.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en prima bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom heerlijk en snelke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit goed maar had iets warmer gekund. Voorgesneden was handiger geweest, zal ik een eventuele volgende keer vragen. Bezorging zonder mondkapje. Bij bezorging werd pas gezegd dat tiramisu van de zaak er alleen in zat op ma, di en Wo. Geen probleem maar had dat even van tevoren gezegd, dan had ik het bij kunnen bestellen. NB uw telefoon werd niet opgenomen, minstens 4x geprobeerd

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snel geleverd. Ook de toetjes zijn heerlijk!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ons wekelijkse feestje; heerlijke pizza, prima bezorging!.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit pizza gegeten. Met als afsluiting een buitengewoon lekker dessert. Wij gaan zeker vaker bestellen bij Panini Leiden!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta en pizza erg goed op smaak, heerlijk. Eten was echt koud, deels maar weer opgewarmd. 30 min later bezorgd, anders dan telefoontje dat het 10 min later zou worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Echt genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en super vriendelijke bezorging!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een maaltijd van hoge kwaliteit, tijdig en warm bezorgd. Heerlijk

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Panini is altijd goed!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smaakvol.Aanrader.Op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, goed belegde pizza's! Geweldige tiramisu.

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer pizza's: voortreffelijk. En exact op tijd. Ware het niet dat ikzelf de verkeerde tijd had ingevuld. Maar zelfs later uit de oven nog heerlijk. En dan die gratis Tiramisu's, wat een verrassing!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pizza, heel snel🙌

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was een klein foutje gemaakt, maar netjes opgelost! Het was heerlijk en op tijd.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend ... Zoals gewoonlijk.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten spaghetti en de pizza waren heerlijk!!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The pizzas were amazing as usual, thanks!!!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en bezorging en heerlijke pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu weer eens iets anders geprobeerd. Ravioli Tartufo. Heerlijk en een goede portie. Ook deze is zeker weer voor herhaling vatbaar. Met name de geroosterde pijnboompitjes was een goede toevoeging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ciabatta broodje zonder pesto. De ham bij de Ravioli della Casa waren harde stukjes vlees. Niet lekker. Bij een eerdere bestelling van hetzelfde gerecht was het wel in orde.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel chill

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd de beste pizza van Leiden

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere lasagne, snel geleverd! Binnenkort bestel ik zeker weer!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij het plaatsen van de online bestelling bij opmerkingen aangegeven dat 1 ravioli zonder pijnboompitten moest. Helaas bij het openmaken bleek dat er toch pijnboompitten doorheen zaten. Wellicht is het handiger als je opmerkingen gelijk kan plaatsen bij het gerecht wat je aanvinkt.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd TOP

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed beste paninis die ik tot nogtoe gegeten heb. Zelfs een extraatje gekregen aangezien ze 15 min later waren dan geplanned.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk als altijd!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Lekker en goede service. Heel attent.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren weer fantastisch. Helaas ging de bezorging eerst mis (niet aangekomen), maar dat was binnen een kwartier opgelost. Top service met een Peroni cadeau.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer lekker!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

beste pizza's van leiden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Pasta was saai, wel goed van smaak maar echt weinig. Bakjes waren voor de helft gevuld. Lasagne was beter gevuld en smaakte goed volgens collega.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd erg lekker

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar👍🏻

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer TOP!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere broodjes en sap. Goed vers. Prima op tijd. Gaat we zeker nog een keer doen. :-)

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De panini was ongebakken en er zat WEER geen pesto op. Dus weer teleurgesteld. Spaghetti was redelijk maar niet meer echt warm.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, snel bezorgd

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Heerlijk gegeten.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag de Carbonara genomen. Heerlijk! De roomsaus met spekjes met een licht pepertje was geweldig!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was al ons favoriete pizza en melanzane parmigiana van Leiden, maar de kwaliteit van de laatste bestelling was werkelijk fantastisch. 6 van de 5 sterren :D

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging was vlot en vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

L I T

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer TOP!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte en tijdige bezorging en prima kwaliteit voor een redelijke prijs. Aanrader!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

A little disappointed as it was greasy and not very warm. I haven't had issues before

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was snel en lekker. Enige aandachtspunt: porties pasta waren wat klein voor onze eetlust. Ik bestel de volgende keer een extra portie.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed als altijd met een leuke verrassing dit keer!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben echt fan van deze pizza's! Niet te vet, heerlijke bodem en goed belegd (oké, iets meer salami had gemogen ;-)). Vriendelijke bezorgsters. Gewoon goed dus.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is super snel bezorgd en helemaal perfect! Alles even lekker en in grote porties. Altijd mijn favoriete zaak, consistent in de (top) kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, heerlijk eten

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima bereid eten en keurig op tijd bezorgd. Ook fijn dat de heerlijke voorgerechten (vitello tonnato) deze keer niet verticaal maar horizontaal waren vervoerd. Daardoor smaakten deze niet alleen heel goed, maar zagen ze er ook smakelijk uit.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd TOP!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, compleet en lekker

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en de pizza was heerlijk! We hopen dat jullie restaurant snel weer open gaat. Dan komen we weer in het echt van jullie heerlijke eten smikkelen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier bestellen wij altijd de lekkerste pizza caprese uit Leiden en omstreken. De bezorging is altijd op de afgesproken tijd.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke panini’s gekregen. Snel en netjes bezorgd. Ook via de telefoon werd ik heel vriendelijk geholpen. Lekker gegeten en goede (bezorg)service!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

we hebben heerlijke pizza`s gegeten en de toetjes waren zalig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, mooie dunne krokante bodem. En lekker snel bezorgd.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wonderful pizza! Best we have enjoyed in Leiden. The salads are lovely too! They are also very generous with their tiramisu, we keep getting them free with our pizza order. One piece of feedback, please cut the pizzas before delivering.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd bezorgd, COVID proof De pizza was prima en lasagna was wat aan de zoute kant

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel bezorgd. Altijd goed hier!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza quatro statione gegeten met dunne bodem ! Ravioli spinazie ook heel goed ! Service ook prima Tot een volgende keer

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak van pizza’s is top alleen vaak last van lange bezorgtijden waarbij pizza ook nog eens koud geleverd wordt.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima 👌

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen graag bij Panini. Lekkere pizza’s, altijd op tijd en warm bezorgd, leuke aanbiedingen (zoals gratis tiramisu of Peroni bij). Het enige verbeterspunt: niet zo veel basamico op de pizza’s! Vanavond hebben wij de pizza dello chef besteld die ontzettend lekker was maar druppelde balsamico. Zo veel geeft geen extra smaak en maakt de pizza’s zompig.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd. Op temperatuur. Op lekker.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's weer. Wederom ietsje aan de koude kant maar de smaak was gewoon goed!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima 😋

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was als van ouds wederom fantastisch

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza van de week, die balsamicocreme is een goede erop. En zelfs eerder bezorgd dan ik dacht, dus top!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekker!!!!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer goed

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza porchetta. Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd lekkere pizza’s en prima op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's! We werden keurig gebeld om navraag te doen over de opgegeven allergieën. Heel netjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten was, zoals ik van Panini gewend ben, weer uitstekend. Wegens drukte in de keuken werd mij tijdig telefonisch meegedeeld dat de bezorging iets later zou zijn. Heel fijn, zo'n mededeling, dan weet je waar je aan toe bent. En ook fijn dat de vertraging uiteindelijk maar 7 minuten bleek te zijn. Jullie hebben het weer goed gedaan!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren er weer snel. Helaas zat er truffelolie op de Pizza Bresaola en dat stond niet in de beschrijving. Gelukkig was er wel iemand in huis die dat lekker vindt. En verder was het lekker

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het viel me wat tegen ten opzichte van wat ik gewend was. De ravioli was taai, de vulling en saus wel ouderwets heerljk. De melanzane was wat bitter. Het leek alsof de gerechten voor de 2e keer verwarmd waren. Jammer

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s. Ik had aangegeven hoe laat het moest komen en ze waren stipt op tijd. Prijs/kwaliteit is super.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent!!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit pizza, ik zou er nog een keer bestellen.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren goed en snel bezocht , salade iets minder deze keer

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, en erg lekker!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere bodem zoals het hoort, we wonen in Rijpwetering en hebben de pizza gehaald en dan nog is de pizza heerlijk krokant.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom goed en op tijd

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kom vaak voor de pizza’s die heerlijk zijn maar de panini van vandaag is ook zeker een aanrader! Weet genoten.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden om 1916 uur besteld. Door drukte gingen ze dit niet halen, maar lieten mij dit netjes telefonisch weten! Pizza was heerlijk!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima! En snelle bezorging.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s en altijd op tijd bezorgd.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke nog warme pizza met gratis tiramisu. De smaak van beide was heerlijk, de bodem van de pizza is niet te dik en de belegging is ruim.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en super snel bezorgd!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede kwaliteit eten en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten!! De panini's, pizza en taart waren heerlijk. De service was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk genoten van Panini en verse jus en vanavond ook nog wat lekkers bij de koffie

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijke pizza's! Fijn dat je ze zelf kan samenstellen door extra ingrediënten te kiezen.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu met z'n tweeën eens twee voorgerechten genomen en één hoofdgerecht en een salade. Vitello tonnato, heerlijk voorgerecht. Miste wel een stukje brood erbij. Dan de vertrouwde Melanzana alla parmigiana, altijd lekker. En tot slot de altijd weer verrassend smakelijk Insalata mista. Ik zou ook wel tegen een aanbiedingsprijs een fles wijn willen bestellen, maar dan liever een iets betere dan de huiswijnen.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snel bezorgd!

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede pizza en pasta! Snelle en vriendelijke service.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en goede service, er was iets kleins mis gegaan maar na een belletje is het snel opgelost

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren er lekker snel helaas waren ze dit keer erg aan de koude kant. Smaak was wel top.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door de truffelolie wordt de chef special pizza een erg slappe en vette hap

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer genoten van de lasagna

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke panini’s voor de lunch

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

top kwaliteit eten en goede service :)

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perhaps the most delicious pizza and tiramisu in Leiden! We order here almost every week, super glad we found the place.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza en tiramisu besteld! Werd nog eerder bezorgd dan gezegd werd per mail

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig pizza's bij panini. wij vinden ze de beste van Leiden. Maar gisteravond waren ze niet lekker, niet warm en ook taai. We waren echt teleurgesteld....

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig bezorgd; heerlijk gegeten!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren heel lekker, alleen was de bovenste niet meer zo heel warm. Wel mooi, die nieuwe dozen! De tiramisu is top. 👍🏼 Alles werd bezorgd op de afgesproken tijd.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke superdunne pizza quatro statione gegeten was top !! Ook genoten van de heerlijke ravioli Ook een aanrader ! We komen zeker nog een keertje een bestelling ophalen

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook als het thuis wordt gebracht heerlijk!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de eerste keer dat ik bestelde, ravioli en tiramisu. Het duurde drie kwartier voordat de bestelling er was. Is dat gebruikelijk? Want dan kan ik daar rekening mee houden. De ravioli was behoorlijk afgekoeld, maar wel lekker van smaak. Het deeg was een beetje taai. Ik had de indruk dat de tiramisu uit de vriezer kwam. Het bakje was vochtig en besmeurd en er was een waterige smaak. Kan beter!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijke pizza's met de dunste bodem van Nederland, Echt goed en dan nog als toegift een portie tiramisu erbij. Ook erg lekker klaargemaakt. We hebben genoten!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza was heerlijk, de twee gerechten van mijn ouders vielen ook erg in de smaak. Met online bestellen zou het wel handig zijn om een datum in te kunnen vullen(?).

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza quartro fromage was prima. Gekozen voor afhaal. Pizza was op afgesproken tijdstip klaar. Bediening was goed, enthousiaste medewerkers.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Quick prepation of the order, polite service and tasty pizzas. The appetizer (Burrata) was a bit overwhelmed with cherry tomatoes.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza' waren erg goed, alleen jammer dat er geen truffelolie op de pizza zat terwijl ik dat wel had aangegeven. Bezorging was snel.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten van de melanzana en insalata mista. En keurig op tijd bezorgd door vriendelijke bezorgster. Zo is het altijd weer leuk om eten te bestellen.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De 4 pizza's waren goed! Heerlijk gegeten. Bestellen ging snel, de updates over de bezorging zijn fijn, alles was weer goed verzorgd. De pizza's zijn erg smaakvol, niet veel te vet. De (gratis) tiramisu is een lekkere attentie. Kortom, wij bestellen graag :) Ga zo door!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, gebracht door een aardige bezorgster. De gratis tiramisu was erg welkom! Dank jullie wel.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer smaakvol👌🏾

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In tegenstelling tot mijn tafelgenoot vond ik de lasagne dit keer wat aan de zoute kant. De burrata was heerlijk en de tiramissu wederom niet te versmaden!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's besteld. Ze waren heerlijk. Echt superlekker. Bovendien met de actie een toetje (Tiramisu) erbij. Echt boffen.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke producten, goede bezorgservice.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet de goedkoopste maar wel snel en lekker.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect, prima p/p verhouding

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! Altijd lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, heel lekker eten en een lief briefje op de fles wijn!

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza’s weer! Ik ben fan.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, snelle bezorging!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als ik pizza wil bestellen bestel ik nog uitsluitend hier, via hun eigen website!

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben groot liefhebber van Panini en bestel er regelmatig en ben altijd zeer tevreden. Deze keer is het helaas niet echt goed gegaan. Om 20.00 uur heb ik besteld, uiteindelijk kwam het bericht dat de bestelling in 21.05 geleverd zou worden, echter werd dit 21.30 uur. 1,5 uur wachten vind ik wel erg lang, ik had dat liever op het moment van bestellen willen weten dan had ik nog een andere keuze kunnen maken. De pizza’s waren ook behoorlijk lauw.. Beetje teleurstellende ervaring, hopelijk volgende keer weer goed. Groet, Edwin

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke pizza. We hebben weer genoten.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Schandalig. Echt te lekker.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk bij Panini

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren erg vet deze keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en binnen een uur bezorgd Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. En fijn dat de bezorging plaatsvond op de aangekondigde tijd!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en een lekkere pizza. De prijs is iets hoger dan andere bezorgrestaurants in Leiden, maar zolang de kwaliteit goed is, is dit het wel waard. De tiramisu was in de aanbieding en dat was een leuke meevaller :)

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke wijn, keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje jammer dat jullie de truffel mayonaise vergeten waren terwijl ik daar wel voor betaald had. Een bummer als je net 600 km gereden hebt en honger hebt. Normaal gesproken altijd top

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie pizzas zijn mijn aller favoriet in Leiden en ben normaal heel tevreden. Deze keer liep dat echter anders, ik plaatste een bestelling voor 20:45 en werd om 20:38 gebeld dat die een kwartiertje later zou zijn, helemaal prima. Drie kwartier later nog steeds niks dus ik belde om te checken, volgens uw personeel was de bezorger onderweg. Eindelijk om 21:55 kwam de bezorger aan met een koude pizza. Echt heel jammer dus uiteindelijk 1.15 uur te laat en dan ook niet de kwaliteit die ik van jullie gewend ben. Heel teleurstellend deze ervaring.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol! En de bezorging snel: direct wordt na bestelling bezorgtijd doorgegeven en daarna kreeg ik een bericht dat de bestelling onderweg was. Prima!

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg precies op de aangegeven tijd , een heerlijke pizza. Bedankt

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaak bij jullie besteld maar proef dat de maaltijden op een andere manier worden bereid. De spaghetti bolognese was erg waterig de laatste drie keer dat ik besteld heb.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s! Goed belegd, heerlijk deeg . Hier gaan we zeker vaker bestellen! Was ook 20 min eerder dan aangegeven en dat was prettig.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn altijd zeer tevreden over het eten. De pizza bodems zijn knapperig. De champignons en paprika zijn vers (en niet uit blik). De melanzane alla parmigiana is zo lekker, dat we die altijd erbij bestellen.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en verrukkelijke tiramisu! Snelle bezorging! Top!

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza met dunne bodem en rijkelijk belegd, plus super snelle bezorging, een aanrader!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top italiaan! Goede ingrediënten! Kwaliteit! En wat fijn dat ze ook bezorgen!

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect!! Goede service en heerlijke pizza’s!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Stipt, vriendelijk, heeeeeerrrrrrlijke pizza!

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Melanzana alla Parmigiana smaakte weer heerlijk, tezamen met de voortreffelijk klaargemaakte gemende salade. Stipte bezorging met de milieuvriendelijke fietsen. Ook dat vinden wij fijn.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's weer. En mooi op tijd geleverd.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super was het! Snel bezorgd ook!!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker!!!!

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Een broodje vergeten, maar die werd probleemloos nagebracht..

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizzas waren harder gebakken dan wij gewend zijn en er zat wat veel peper op de salade.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede pizza. Helaas waren ze de parmesan, parmaham en rucola vergeten en kreeg ik in plaats van mijn 'luxe' pizza een margarati

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon lekker!!!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer een heerlijke gamba pizza. Goede bodem en rijkelijk belegd. Ook een lekker (chocolade)toetje

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, heel erg lekker, en nog warm! Niet te vergeten 6 gratis biertjes dankzij de actie aanbieding. Wij zijn tevreden!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd het beste pizza

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was TOP!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd prima, maar gisteren had de kok een enorme off day: sla was versleten, spaghetti ongezouten, aglio olio smakeloos.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Minder goed dan ter plaatse. Bestel vaak en nu was de carbonara flauw en de bolognese was ook matig. Zonde van de toch ruim 40,- voor 3 happen.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zo als altijd

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten van de melanzana. Wat zijn die aubergines met tomaat en Parmezaanse kaas toch lekker! En de gemengde sla is ook een aanrader. Verschillende luxe slasoorten, ui en tomaat. Verrukkelijk!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's! En fijn dat je de optie hebt om je pizza te customizen zoals je hem zelf wil hebben. Verwachte bezorgtijd was 30min maar na 15min stond de bezorger al voor de deur. Niet heel erg want we waren thuis in dit geval, maar wel een dingetje om op te letten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Parmaham vergeten te bellegen op het broodje, verder was het erg lekker

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal eten erg goed nu 2 uur moeten wachten

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza en snelle service.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker als altijd en op tijd bezorgd

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Man man man man man man man man man man man man man man man man man wat lekker.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer uitstekend, zoals bijna altijd. Dank!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza´s!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer een momentje dat ik me waande als in Italië, zo als een pizza zou moeten zijn !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Delicious pizza, decent price (considering the 10% discount of the takeaway), pizza was ready on expected time.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke mensen en heerlijk lekkere pizza! De pizza was in ongelijke stukken voorgesneden, maar dat doet niets af aan de kwaliteit en service uiteraard. Online bestellen is erg makkelijk en handig om voor een specifieke afhaaltijd te reserveren.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en de bezorging is zo snel dat het lijkt of de pizza zo uit de oven in je handen wordt gegeven.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen ALTIJD bij Panini! Zo lekker, altijd snel en warm.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Snel bezorgd, leuke deal en erg lekker. Goed belegd, veel en lekkere gamba’s.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd de beste pizza

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Mag iets meer kip op de pizza pollo.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The pizza was defetnely good beside the fact I selected as topping extra basilicum but they forgot about it. La pizza è decisamente piu buona della media ma purtroppo si Sono dimenticati di aggiungere il basilico il cui avevo pagato come extra sulla mia pizza.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies de italiaanse comfort pizza die ik wilde, gewoon echt helemaal goed

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een pizza meer dan 90 minuten na bestelling bezorgen vind ik te lang. De berzorger was overigens heel vriendelijk. De pizza zelf was goed, alhoewel het iets te zout was.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tasty juicy pizza! We enjoyed it. Thanks!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima melanzana en lekkere wijn voor een zeer schappelijke prijs. Keurig op tijd bezorgd.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een ech lekkere pizza parmigiani, en snelle bezorging

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, razendsnel bezorgd in het park door een vriendelijke medewerker op anderhalve meter afstand. 👌 Dank jullie wel!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas niet de kwaliteit die ik gewend ben, ik wacht het voortaan af om na 17:00 bij karalis te bestellen.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top pizza,s snel heet en heel lekker aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en snelle bezorging door vriendelijke medewerker. We hebben allemaal genoten.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastic food!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk smaakvolle pizza's. Volledig aangepast aan onze wensen.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 2 panini's en 2 pasta's besteld. Bezorging was snel en helemaal goed. We vonden alleen dat de pasta niet zo heel veel was. Smaak daarentegen wel goed.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker gegeten. Goeie portie en alles lekker vers.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Niets op aan te merken. Ouderwets Panini thuis! Een ding (misschien over het hoofd gezien) de mogelijkheid online fooi te geven voor de -snelle- bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was goed verzorgd en erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza's, op tijd klaar. Toetjes waren ook helemaal top! Echte aanrader!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas vonden wij het erg tegenvallen! De carpaccio was droog en smaakte redelijk. De pizza was ok, de ravioli was niet smakelijk. De truffel was te overheersend en proefde ik vier uur later nodig. De canneloni was ok en de tiramisu was niet lekker en met te veel slagroom. Jammer want het was onze eerste keer en zal niet leiden tot nog een bestelling.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zalig eten en leuk personeel

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Genoten van de ravioli a la casa ! Ook de pizza quatro statione was heerlijk Goed idee het eten afhalen tijdens deze corona tijd ! Daarna weer heerlijk bij jullie eten!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza porchetta was echt ontzettend lekker, ik beveel deze zeker aan! En als toetje nog de ciocollato, perfect :) Ik had een lekker avondje

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bereide melanzana, die bij bezorging nog heerlijk warm was en bijna op de afgesproken tijd werd bezorgd.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere pizza's! Echt heerlijk gegeten, en netjes op tijd bezorgd!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

top pizza's! We hebben genoten. Prijs / kwaliteit super.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd echte Italiaanse pizza's met verse en ruime hoeveelheid toppings. Snelle levering en nog goed warm bij aankomst. Onze favoriet in Leiden!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s. Lekker krokant met een dunne bodem. Ze waren binnen 20 minuten bezorgd!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel erg zout, ‘s nachts wakker gelegen van de dorst.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke pizza die nog superwarm is als hij bezorgd wordt. Top! Kunnen andere pizzeria’s nog van leren.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hou op schei uit. Veel te lekker allemaal!!!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza’s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service. Lekkere pizza's en op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Sympathiek en smakelijk. Ook vaak prettige aanbiedingen..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s. Aanrader pizza Gamberetti. Snelle levering op de fiets.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd in mooi verpakkingsmateriaal. Keurig op tijd klaar Goed op smaak. Royale porties. Uiteten in eigen huis! AANRADER

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel bezorgd en erg erg erg erg erg erg erg lekker.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele goeie ravioli met tartuffo gegeten ! Echt een toppertje ! Ook de pizza tonno was heerlijk ! Een lekkere dunne bodem ! Wij halen het graag nog een keertje ! Leuk het flesje perroni als kadootje ! Gewoon een goed adres !!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en vriendelijke bezorging.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben zalig gegeten.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Binnenkort weer bestellen toch genieten in deze gekke tijden! En blij zo toch te zorgen dat jullie iets verdienen!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volledig vergelijkbare kwaliteit en service als in het restaurant: prima!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Buitengewoon heerlijk van smaak! Nu al voor de tweede keer besteld.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De comfort food die ik echt nodig had. Goed lekker en nog heet eten en super snel bezorgd!!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele fijne pizza’s! Een mooie opvolger van mijn favoriete Italiaanse restaurant, Pino❤️. Met dank en respect.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte weer heerlijk!!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien wel te lekker... en vlot bezorgd!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was overheerlijk. Eerst tel besteld. Op het moment dat de bestelling rond was werd gezegd: O nee, het pinapparaat is kapot. Dus U moet online bestellen. Ze was het vergeten. Beetje onhandig. Verder was bestelling oké.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, bijna zoals in het restaurant. Uitstekende en vriendelijke bezorging.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten en makkelijk bestellen.. aardig personeel

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zeer tevreden! Heerlijke pizza's en toetjes en lief personeel. Hoop dat jullie snel weer open kunnen!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten!! Vooral de pizza Bresaola

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer met het hele gezin heerlijk gegeten! De taartjes maken de maaltijd helemaal af. Kan niet wachten tot het restaurant weer open mag voor gasten!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Panini best pizza, yes yes

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

2x lasagne en 2x melanzana besteld met cheesecake en tiramisu. Beide gerechten nog goed warm thuis kunnen eten. De kids vonden de lasagne heerlijk en ik en m’n vrouw genoten intens van de overheerlijke melanzana! Verrukkelijk 😊 De versgemaakte cheesecake en tiramisu smolten op onze tong. Een culinair hoogtepunt! Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd, Had wel warmer mogen zijn.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorging en goede pizza. Lekker dun en niet vet.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The delivery girl was cute.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, netjes aangeleverd. Smaakvolle pizza, met een mooi dunne maar stevige bodem. Ruime portie carpaccio, ook erg lekker. En een heerlijke tiramisu om het af te toppen. Ook nog een gratis biertje bij de pizza. Topgerechtjes voor een zeer redelijke prijs.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza van leiden ! Waren nog goed warm ook!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect :)

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede, snelle bezorging. Het eten was warm. Alleen jammer dat op een pizza champignons zaten, die niet op de kaart stonden. Mijn dochter houdt hier niet van. Verder alles goed.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het extra brood was vergeten. En ook de pasta (waterige saus weinig smaak) en pizza vielen tegen zo kennen we panini niet! De melanzane was wel weer heerlijk.

Reactie van Panini:Hi, kun je ons een mailtje sturen met je gegevens? Met vriendelijke groet, Panini

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza bresaola & Pizza quattro stagioni zo hoort die te zijn, vers, goed warm en goed belegd, snel en keurig thuisbezorgd. Echt een aanrader!!!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en zeer goed verzorgd. Op tijd klaar en daardoor ook nog goed warm toen ik thuis was.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld en het was heerlijk

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toch weer besteld bij jullie, de spaghetti was heerlijk maar het toetje, cheesecake zag er niet uit en de saus was er al overheen gegoten. Het leek er ook op dat het gevallen was. Ik ga nog 1x proberen bij jullie, hopelijk gaat het vanaf nu weer goed.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was niet tevreden 😞. Panini zonder pesto gekregen, de spaghetti carbonada was vet en niet lekker en als toetje had ik cannoli's besteld melkchocolade en witte chocolade en kreeg hazelnoot. Niet van jullie gewend.

Reactie van Panini:Hi, kun je ons een mailtje sturen? We komen graag even in gesprek over wat er mis is gegaan. Groet, Panini

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Very tasty pizzas, but one of the pizzas was not cut in slices. Also there was a 5-minute delay at the time the pizzas were ready.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pittige salami, en de tiramisu als dessert was top

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, in deze tijd netjes voor de deur gezet. Pizza was erg lekker. Goede bodem en korst, lekker belegd. Toetje was heerlijk

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, net als de andere keren. Bezorging was prima. Er werd netjes afstand gehouden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was helemaal prima! Verrukkelijke pizza en precies op afgesproken moment geleverd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en snelle bezorging. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Omdat in deze tijd Panini niet meer in het restaurant zelf mag serveren hebben wij vandaag onze favoriete salade per internet besteld en opgehaald! Het was weer heerlijk en voor iedereen aan te raden. Volgende week gaan wij voor een pasta!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt top! Belletje gepleegd en kwamen toch in het ziekenhuis bezorgen! Pizza Bresoala blijft favoriet! Echt onwijs lekker gegeten!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was op tijd. Zalig, warm en vers. We gaan de hele menukaart af. Dit was de tweede bestelling.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, mooi op tijd gebracht. Top! Stay strong!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit, zalm was wat smakeloos.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Altijd een traktatie

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalmsalade was weer heerlijk evenals de tiramisu maar mijn groeten pizza was minder gekruid dan anders.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn lievelingsrestaurant. Het was weer heerlijk.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, makkelijk besteld via de app, snelle levering op de fiets met de nodige maatregelen tegen Corona virus.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Aardig personeel.. Heel snel geholpen.. erg lekker eten

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd. Prima warme pizza's. Eenvoudig via de app te bestellen.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, zoals altijd!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker zoals altijd!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was lekker. Er miste alleen een blikje drinken bij mijn bestelling en bestelling was te laat. De bezorgen was wel vriendelijk.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede service!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

The order was prepared fresh and fast and the experience of eating it at home was almost as good as eating at the restaurant. Delicious and well packed so even the cheesecake was whole when we got home! Thanks Guillaume and team!!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd netjes binnen neergelegd, zodat rekening werd gehouden met het (niet) contact. Het eten was zeer smaakvol! Een goede tip om alsnog heerlijk uiteten te kunnen alleen dan in je eigen huiskamer!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en gemakkelijk af te halen. Echt een aanrader!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en een juiste contactloze bezorging.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten 😋

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vertrouwd lekker!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Heerlijk eten en snel bezorgd door leuke bezorgster die netjes vroeg of ze het aan mocht geven of neer moest zetten voor de deur ivm corona.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk! De toetjes maken de maaltijd echt helemaal af. Yummie!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Volgens afgesproken tijd klaar. Heerlijke en royaal belegde pizza.

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Herlijk, en snel

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toetje was totaal anders dan de afgelopen keren dit keer smaakte die anders denk dat die er al dagen lag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel redelijk vaak bij panini en ben erg tevreden. Het eten is heerlijk en over de bezorging ben ik ook erg tevreden. Ga zo door 👍

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's! Kinderpizza was prima van formaat ook. Enige nadeel was dat de tonijnpizza een beetje droog was, maar dat kan natuurlijk gebeuren met tonijn.

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pizza en perfecte Lasagne, snel en warm bezorgt.

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, erg lekker!

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe, de beste pizza in Leiden.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik en mijn moeder hebben heerlijk genoten van onze pizza's. Weer een fantastische maaltijd.👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very tasty pizza!

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, bezorging netjes op tijd. Porties niet heel groot

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Pollo op de pizza was flauw, verder goed gevuld en op tijd geleverd

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed gevulde pizza en heerlijke ravioli de la casa. De bestelling stond klaar op de toegezegde tijd! Heerlijk gegeten voor een goede prijs!

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The quality: good but we paid for 3 pizzas supposed to be with Buffala Mozzarella and there was not any Buffala on them. The delivery: We asked the pizzas to be delivered "as soon as possible" instead of "in one hour", but they were delivered in 1h15min.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, nog lekker warm. Bezorging was goed, iets te laat

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Lekker en snel bezorgd.

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging stipt op tijd, lekkere pizza.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goede pizza (dunne bodem en krokant) en smaakte zeer goed! Helaas jammer dat er maar een paar pijnboompitten opzaten, terwijl ik er wel 2 Euro voor heb betaald.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd heerlijk en vers!

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza tonno was heerlijk, voor herhaling vatbaar, de andere pizza, alleen wat salami en basilicum, rode peper?, smaken kwamen niet naar voren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza erg matig belegd

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is echt het lekkerste Italiaanse eten dat ik ooit gegeten heb. Elke keer helemaal vers en met de mooiste smaken. Ik zou willen dat ik meer sterren kon geven.

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd snel, en nog loeiheet, bezorgd. Verrukkelijke pizza Napolitana en Polla!

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat een geweldige zaak! Beste lasagna op aarde, vriendelijk personeel en denken altijd met je mee! Echt een aanrader voor iedereen die gek is op de Italiaanse keuken!

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's met perfecte timing afgeleverd door vriendelijke bezorger. Ze waren wel wat aan de lauwe kant, bodem iets taai maar heel royaal met verse toppings belegd.

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza in Leiden

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik heb de pizza op de fiets afgehaald, voor mij gezond, en goed te doen want de pizza was op de aangegeven tijd klaar.

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en nog lekker warm

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden! Bezorging op tijd, eten goed warm en zowel de pasta's als de pizza's en de salade waren heel erg lekker!

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste pizza’s in Leiden! Snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was nou eens een pizza zoals wij die lekker vinden: met een mooie dunne bodem en lekkere verse ingrediënten! Het duurde best lang voordat de pizza er was. Wel op het tijdstip dat op de website was aangekondigd.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

was lekker

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en snel bezorgd! Zeker nog een keer bestellen!!

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat de opmerkingen bij een bestelling worden gelezen. Overigens zijn de berzorgkosten op jullie eigen site duurder dan bij Thuisbezorgd, klopt dit?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik kwam wat eerder dan vooraf aangegeven. Broodje was snel gemaakt en zeer lekker

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle bezorging en altijd goede pizza’s

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, geleverd binnen de aangegeven tijd. Well done! Echt een goede pizza. Kan dominos of new york niet tegenop.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza's en snel geholpen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alrijd genieten, die Panini's van Panini!

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker snel en zeker delizioso!

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde even voordat de pizza er was, maar dat was het helemaal waard! Een van de beste pizza’s die wij hebben gegeten!

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Hadden 2 heerlijke pizza’s. Personeel is erg vriendelijk, wij werden snel geholpen. Aanrader!

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, snelle bezorging

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer als vanouds perfect. Heerlijk eten met een bezorging op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren niet warm meer bij aankomst!

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden