Reviews from Panini Leiden

Recent reviews

5.0
Alice
27 June 2022

Door drukte gisteren op Rapenburg wat langer moeten wachten, maar wel rond de aangegeven verwachte tijd. Bezorger kon ons niet gelijk vinden op boot, maar nam keurig contact op en de pizza's waren heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Toos Den Os
22 June 2022

Lekkere en grote portie Melanzana ….waar voor m’n geld!!

Martine
22 June 2022

Gewoon een echt superlekkere pizza

Agnes
20 June 2022
Jaap de groot
19 June 2022

Heerlijke pizza’s, en wat earen ze er snel! Twintig minuten te vroeg, geweldig!

Adam Hynes
12 June 2022
H
11 June 2022

Super service en hele aardige mensen en uiteraard lekkere eten..

Ronel
10 June 2022

Lekkere pizza's; snel bezorgd.

Marlon
4 June 2022

Heerlijke pizza’s en snelle bezorging! Zelfs opmerkingen werden goed meegenomen in de bestelling! Echt top. Zeker aanrader!!

Anoniem
28 May 2022

Zoals altijd weer heerlijk! Veruit de beste italiaan van Leiden!

Britta
21 May 2022

Zoals altijd was het weer heerlijk! We genieten altijd volop van de geweldige kwaliteit van het eten, tot de volgende keer!

harry
13 May 2022

het was weer heerlijk

Arie
9 May 2022

Heerlijke pizza's en sneller dan de verwachte levertijd! Perfect

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Liv N
28 April 2022
corina
25 April 2022

ik heb een cabonara besteld de portie leek wel een sla bakje en dat voor over de 13 euro. De calzone die we kregen was ook niet oke. bezorging was helemaal top. Maar voor dikke 26 euro voor 2 gerechten mag je toch iets meer verwachten. en wij zijn geen grote eters.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

La Lau
24 April 2022

Zeer lekkere en betaalbare pizza en de bezorging en service is altijd goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Julian
24 April 2022
Nelleke
18 April 2022

Normaal nooit problemen. Het eten is altijd zeer goed! Echter na afgerekend te hebben ,lang wachten en bellen alles opnieuw bekeken. In de mail stond dat er bezorgd zal worden,op de site en app stond dat het restaurant open was. Uiteindelijk via Google en site thuisbezorgd gezien dat het restaurant gesloten was. Morgen zijn ze ook dicht,dus dinsdag neem ik contact op. Het verbeterpunt is dus dat ze de site beter Bij moeten houden. Neem aan dat het opgelost wordt,want het is verder een top restaurant met super eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Harry de Wit
14 April 2022
Harry de Wit
7 April 2022
Rianne
5 April 2022

Panini stelt wederom niet teleur met de heerlijke pizza's! Kan niet anders dan 5 sterren geven!

Michelle
31 March 2022

De bodem van de pizza was lekker dun en krokant, helaas was het restaurant erg terughoudend met de basilicum. Verder was het nogal zoutig. De tiramisu was erg lekker!

Harry de Wit
30 March 2022
25 March 2022
Britt
25 March 2022
Eimert K. van der Vliet
18 March 2022

Panini heeft mij echt werkelijk nog nooit teleur gesteld. Eten was perfect en naar mijn mening kwalitatief echt altijd net iets beter als anderen. Dank jullie wederom voor een heerlijk avondeten.

Harry de Wit
11 March 2022

Weer super snel en heerlijk

Sanne
11 March 2022

Heel lekkere knapperige pizza

Thom
11 March 2022
Floor
1 March 2022

Eten was heel goed, 5 sterren. Jammer genoeg geen bezorging in Oegstgeest 3 sterren

Sanne
26 February 2022

Best gek. Ik ben dol op de gerechten van P. Nu was de salade caprese bremzout en de parmigiana beetje lauw. Ze kunnen beter!

R.L.
24 February 2022

We wonen bij jullie om de hoek, en bestellen regelmatig per telefoon pizza's die we vervolgens zelf ophalen. Bij mijn meest recente telefonische bestelling wees een medewerkster me op de mogelijkheid de bestelling online te doen. Nu heb ik eerder online besteld, maar dat beviel toentertijd niet omdat er die keer iets mis ging met de bestelling (ik weet even niet meer wat; het is meer dan een half jaar geleden). Toch heb ik het afgelopen zaterdag weer geprobeerd, en wederom ging de bestelling niet goed. Ten eerste was lastig om onze vaste bestelling in te voeren om dat een van de items niet 123 vindbaar is (Melanzana alla parmiggiana staat in de rubriek 'Pasta'...). De extra's op de ene pizza was eenvoudig aan te geven, maar de 'geen campignons'-instructie op de andere pizza moest in de comments. Daar ging het niet helemaal goed, want bij thuiskomst bleek de pizza wél met champignons gemaakt te zijn (hoewel het op het bonnetje dik was onderstreept met uitroeptekens). Was verder geen hal

Harry de Wit
22 February 2022
Jan Marin
21 February 2022

Teveel kaas op pizza, verhouding klopt zo niet meer. Dit gebeurt vaak op zondag

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anneke Bok
15 February 2022

Heerlijk gegeten, maar wel ontzettend jammer dat jullie fantastische lasagne van de kaart is verdwenen!

Noor mulder cece
5 February 2022

heerlijk gegeten

Sigrid
5 February 2022

Altijd goed, maar deze keer anders, minder vers en te koud.. Jammer! Maar we gaan ervan uit dat het de volgende keer weer goed is.

Roderik Kelder
5 February 2022

De pizza caprese was lekker, net zoals altijd. De arancini waren echter niet lekker. De risotto was smakeloos. De balletjes waren zeer zacht doordat ze in de saus lagen. De saus zelf was best aardig. Al met al erg teleurgesteld. Voor de pizza's blijf ik terugkomen, de rest laat ik links liggen.

Arie
2 February 2022

Hele snelle bezorging van heerlijke pizza's

Jesca Verplancke
30 January 2022

Heerlijke pizza’s, makkelijk met bestellen, snelle levering. Panini is altijd goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marion
29 January 2022

Dit keer geen lekkere pizza, rauwe smakeloze groenten. Dat heb ik in al die jaren niet gehad.

Harry de Wit
25 January 2022
Roderik Dernison
24 January 2022

Het was weer heerlijk

A
23 January 2022
Wesley Swiebel
22 January 2022

Wij werken veel in omgeving leiden. En ik doe voor mijn personeel als ze int weekend werken paninis hier bestellen. Echt een geweldige tent met de lekkerste paninis. Ik krijg klachten als ze buiten leiden moeten werken.

Harry de Wit
19 January 2022
Paul van Amersfoort
17 January 2022

De melanzana was uitstekend. Goed van smaak en niet te vet. De pizza vegetariana was ook prima. Mooi dunne bodem en rijkelijk gevuld met smakelijke groenten. De bezorging was deze keer wel buitengewoon stipt op de verwachte bezorgtijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerrie Corino
14 January 2022
muellerkoopman
13 January 2022

Super lekkere panini's!

Gabriëlle
11 January 2022

Lekkere pizza's, redelijk warm ook nog en vriendelijke bezorging!

Jasmin
8 January 2022

Goede pizza’s, lekkere dunne bodem en rijk belegd. Ook eindelijk weer eens echt vlees in plaats van die ingeblikte troep met boterhamworst die je meestal krijgt. Aanrader!

J.E. D
8 January 2022
Anoniem
7 January 2022

Prijs kwaliteit verhouding is echt stuk slechter. Pizza's waren niet echt warm

Roland
7 January 2022

Hele goede pizza's!

Dora
6 January 2022

Heerlijke panini’s! Aanrader!

Rianne
3 January 2022

Jammer dat de 10% korting op de website niet meer geldt en de prijzen verhoogd zijn. Maar de pizza's waren het dubbel en dwars waard! Grote pizza's, dunne bodem maar niet te zompig en heerlijke toppings. Heel blij dat we voor Panini hebben gekozen!

Ton van brussel
3 January 2022

De pizza’s waren als altijd goed, maar helaas lauw

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Else
2 January 2021

Weer heerlijke pizza's, op tijd en netjes bezorgd. Enige minpuntje: de chilipepers ontbraken op de Diavola.

nm kn
1 January 2021
Harry de Wit
29 December 2021
Roderik
29 December 2021

We hebben weer genoten!

anoniem
28 December 2021

De beste pizzabakkers van Leiden!

Serhio
28 December 2021
Jenneke de Nerée
28 December 2021

We hadden parmaham en gorgonzola bij 2 pizza's besteld (en bijbetaald), maar die zaten er niet op, helaas. Verder wel lekkere pizza's.

Laura
27 December 2021

Heerlijk en snel, zoals altijd!

Z
23 December 2021

Zoals altijd erg lekker

Wim de Leeuw
22 December 2021

Vier Italianen op een rij in de Doeza- en Herenstraat. Karalis vergane glorie, Giuseppe te rommelig, de Pizzabakkers een chaotische bende. En dan is er Panini. Overdag heerlijke panini’s, in de avond prachtige pasta’s en pizza’s. Kwaliteit is altijd dik in orde. En dus - en we probeerden langdurig en herhaaldelijk alle alternatieven - onze favoriet! En elke keer dat we weer ‘vreemdgaan’ rennen we terug met de staart tussen onze benen.

Caroline
16 December 2021
Harry de Wit
15 December 2021
Marlies
14 December 2021

Helaas was de pizza nagenoeg koud, de ravioli lauw en was de carpaccio flink door elkaar gehusseld. De tiramisu leek 'geperst' in een rond bakje, in tegenstelling tot voorheen in een ruim vierkant bakje. Nog nooit eerder zo'n slechte (wel op tijd) bestelling bezorgd gekregen, echt jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

anoniem
13 December 2021

Altijd heerlijk!

Pim
13 December 2021

Heerlijk eten en vlotte bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sem
11 December 2021

De pizza zijn erg lekker! Deze pizzeria staat voor mij in de top 3 van Leiden. Volgende keer zal ik beter opletten en Quattro formaggi bestellen ipv staggioni

Anoniem
11 December 2021
Anneke Bok
10 December 2021

Heerlijk eten, prima bezorging!

Femke
10 December 2021
Inka
9 December 2021
Harry de Wit
9 December 2021
Koen
3 December 2021

Beste bezorger ooit! Zo snel en attent en goedlachs!!

Harry de Wit
2 December 2021
M Meester
2 December 2021

Top pizza’s! Altijd lekker en levering zoals aangegeven via de mail.

Ewout
28 November 2021
Harry de Wit
27 November 2021
Axel
27 November 2021

Helaas vrij laat geleverd. Toen was de pizza nog maar lauw warm.

Kdv Peuterpalet
25 November 2021

Was top! Heerlijk gegeten 🍕🍝Alles was keurig op tijd. Complimenten voor de kok want het was best een grote bestelling.

Harry de Wit
19 November 2021
Thomas
14 November 2021

Pizza is top, maar als je zegt dat je een uur nodig hebt om het te maken en bezorgen is een bezorging binnen een half uur erg onhandig als ik niet thuis ben dan ...

Roderik
12 November 2021
Laura
5 November 2021

Heerlijk om ook met dat thuiswerken af en toe de lunch fantastisch te maken met een thuisbezorgde panini van Panini :)

TM
5 November 2021

Goed gevulde panini. Vers, warm en smaakvol. Heerlijk gegeten weer.

lutze van der ploeg
1 November 2021

ondanks regenbuien een hele vrolijke bezorger, eten warm en heerlijk van smaak. Toppizzas!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

C
31 October 2021

Keurig gebeld ivm allergieën!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Katja
31 October 2021

Altijd heerlijk eten👍👍👍👍

Do
28 October 2021

Kinderpizza’s waren wel wat klein… Maar wel heerlijk!

Harry
26 October 2021

En weer was het heerlijk

harry
22 October 2021
wanda
20 October 2021
Harry de Wit
15 October 2021

Het was weer heerlijk

Dennis Riethoven
14 October 2021

Snelle bezorging van heerlijk smaak volle gerechten, een echte aanrader 👌🏻

dalman
13 October 2021

zeer simpele bestelling via site, exact op tijd klaar bij afhalen, prima geregeld, goede pizza's

Linda
10 October 2021

Precies op tijd met weer zalig eten!

Anonymous
9 October 2021
Owen Joly
8 October 2021

top noch👌

Paul van Amersfoort
5 October 2021

Het was deze keer buitengewoon slecht. De vitello tonnato stelde qua vlees niets voor, de tonijnmayonaise ontbrak, de rucola leek niet vers, en het gerecht lag helemaal scheef op het bord doordat het bij de bezorging niet recht was gehouden. De pizza was erg droog en niet smakelijk. Het meisje dat de boel bezorgde, had het eerst op een verkeerd adres bezorgd en kwam dus nogal laat, waardoor de pizza al afgekoeld was.

Pim
3 October 2021

Heerkijk eten en snelle bezorging

M Meester
2 October 2021

Heerlijk gegeten

T Ma
1 October 2021

We bestellen de laatste maanden regelmatig bij jullie. Altijd erg lekker en goed gevulde panini's. Bij deze bestelling was de vitello tonato wel wat mager belegd. Weinig saus, weinig smaak naar mijn mening. Verder erg tevreden, we bestellen zeker nogmaals. Maar leek me wel zo aardig hierover feedback te geven.

SK
28 September 2021

Pizza was koud, dag erna met opwarmen lekker! Tiramisu was ook goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Toos Den Os
23 September 2021

melanzane alla parmigiana Is mijn favoriete gerecht….fantastico

J. van Egmond
20 September 2021
Harry de Wit
17 September 2021

Weer snel en heerlijk

Laura
13 September 2021
Hpj de wit
10 September 2021

Weer snel en heerlijk

Anoniem
10 September 2021

Héérlijk! Pizza’s waren goed (veel beter dan Domino’s bijv.) en de toetjes waren super!! Hele vriendelijke bezorger, en snel bezorgd. Allemaal top.

Dekker
7 September 2021

Snel en lekker

Pim
3 September 2021

Heerlijk eten en snelle bezorging op de afgesproken tijd

Ben Bosma
31 August 2021

de lasagna was goed warm en in 25 min bezorgs

Laura
30 August 2021
Leonoor Goddijn
28 August 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten en goede service

Tineke
26 August 2021

Heerlijk menu, snel bezorgd! Helaas ontbrak wel het bestelde drankje!

Rianne
24 August 2021

Snelle bezorging en pizza's waren HEERLIJK! Goed warm, rijkelijk belegd en goede bodem. Nieuwe favoriet in Leiden.

Gabriëlle
23 August 2021

Lekkere pizza, helaas zat de mascarpone er toch niet op terwijl we daar nog telefonisch contact over hadden gehad.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jör
22 August 2021

Super! Lekkere pizza! Zo moet ie zijn! Perfecte bodem, smakelijke toppings en fijne site om te bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linda
21 August 2021

Heerlijke spaghetti gamberetti. Nog goed warm. Ook lekker veel garnalen. Had iets meer zout bij gemogen. Maar het is prima om dat er zelf bij te doen. En weer zalige tiramisu.

L.van Paddenburgh
19 August 2021
Karin van Abswoude
19 August 2021

Zoals altijd weer heerlijke pizza's. Klein puntje: we hadden de pizza bressola juist zonder truffelmayonaise besteld, want houden niet van dat soort sauzen op een pizza. Helaas zat deze saus wel rijkelijk over de pizza heen.

harry de wit
17 August 2021
Linda
15 August 2021
L.van Paddenburgh
7 August 2021

Vriendelijke en attente bezorger. Snel bezorgd. Heerlijk eten.

Joost
7 August 2021

Echt lekkere pizza’s en zeer snel bezorgd. Deserts ook overheerlijk!

A.noniem
5 August 2021
George Van Der Heijden
5 August 2021

Super

La Lau
4 August 2021

Zeer snelle bezorging, en heerlijke verse pizza en pasta. Aanrader!

Ad
31 July 2021

Lekkere pasta's en pizza's i.c.m. met vriendelijk en alert personeel. Prima!

A. Verhoeven
30 July 2021

De kwaliteit van onze bestelling was vandaag niet zoals we van jullie gewend zijn. De spaghetti Bolognese was kaal en nogal droog. Op de foccacia zat pesto o.i.d. In elk geval anders dan vermeld en die was meegebakken in de oven. Heel bittere smaak, niet lekker. We eten en bestellen altijd graag bij jullie maar deze was echt minder.

Harry
29 July 2021

Het was weer heerlijk

Judith Ruijs
26 July 2021

Pizza was snel koud.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Matthias
26 July 2021

Het eten was zeer lekker, maar wel een beetje koud helaas

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maaike
24 July 2021

Altijd heerlijke pizza’s! Mooie verse ingrediënten, goede bodem, en altijd snel bezorgd 🙂

Lianne
20 July 2021

Een hele snelle en aardige bezorgster! Pizza’s weer erg lekker

Stolwijk
16 July 2021

Bestelling was een tikkie koud, vooral de pizza. Gelukkig is ie vers dus lauw ook lekker, maar liever wat warmer. Erger was dat de extra bestelde parmezaanse kaas twv 2 euro niet bij de bestelling zat. Je gaat er ook niet voor bellen want dan is je eten helemaal koud.

Remco
14 July 2021

Lekkerste pizza’s van Leiden

Kelly
13 July 2021

Voor ons de beste pizza’s. Wij hoeven echt niet verder te zoeken want deze zijn perfect!

Julian
11 July 2021
Linda
9 July 2021

Super snelle bezorging, veel eerder dan gepland volgens de mail. Kwaliteit was wederom fantastisch, heerlijk gegeten!

Laura
7 July 2021

Erg lekkere pizza's en sneller bezorgd dan verwacht!

HPJ de wit
29 June 2021

Het was weer heerlijk

David
25 June 2021
Federica
24 June 2021

Heerlijk zoals altijd

Harry de Wit
23 June 2021

Weer snel en heerlijk

Lianne
22 June 2021

Alles was zeer goed. Pizzas erg lekker en snelle levering

Michel Smit
20 June 2021

Wij hebben al meerdere malen online besteld. Het is iedere keer weer een feestje om deze pizza’s en pasta’s te eten. Of we weer terug zijn op vakantie in Italië. En altijd warm afgeleverd. Dat is ook wel eens anders.

David
18 June 2021
Rob
17 June 2021

Lekkere salade Pizza mocht wat heter

Harry de wit
13 June 2021

Het was weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Harry v Bolhuis
13 June 2021
Karin
13 June 2021

Fijn dat je een belletje krijgt als het een kwartiertje later wordt!

In
12 June 2021
Kelly
9 June 2021

De lekkerste pizza’s!

Emma
7 June 2021
Anno Niem
6 June 2021

Panini ami domini.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jannes
5 June 2021

Pizza bodem was een beetje taai. Smaak verder goed.

Paul van Amersfoort
5 June 2021

Wij bestellen altijd pasta of een ovengerecht. Voor de verandering eens pizza besteld. Was ook heerlijk. Mooie dunne bodem en verder rijk gevuld.

Ronald
2 June 2021

Altijd vriendelijk, vlot en verzorgd

Gabriela de Wit
2 June 2021

Altijd lekker en vriendelijk en attent voor gasten! Willen jullie voortaan wel alle ingrediënten op de pizza doen :)

C.D
1 June 2021

Lekker. Spaghetti aglio, olio e peperoncino had iets meer knoflook en een snufje zout mogen hebben.

George Van Der Heijden
30 May 2021

Toppizza’s zelfs glutenvrije opties!

Paul van Amersfoort
26 May 2021

Het was weer een complete en gevarieerde maaltijd voor twee met: 1 vitello tonnato, 1 ravioli della casa, 1 melanzana ala parmigiana en 1 insalata mista. Wij delen alle gerechten. Dit keer sprongen de ravioli en de inslata eruit, zo lekker waren ze.

Tineke
24 May 2021

Heerlijke pizza’s met lekkere dunne bodem

Rianne
24 May 2021

Aardige bezorgster en perfect op tijd. Pizza's waren goed warm en smaakten heerlijk! Bestel hier graag weer.

Anno Niem
24 May 2021

Pizza tartufata blijft toch mijn Fav... Heerlijk!

Troiano
23 May 2021

Wat waren ze weer heerlijk die panini’s en pizza’s 👍

anoniem
20 May 2021

Bestelling was iets later klaar dan de afgesproken tijd

Paul van Amersfoort
19 May 2021

We hadden weer eens geen zin in koken. Wat heerlijk is het dan dat je wat kan bestellen bij Panini. Weer prima van kwaliteit en keurig op de aangekondigde tijd bezorgd. En wat wij ook fijn vinden, is dat de bezorging met een elektrische fiets plaatsvindt en niet met een milieuvervuilende scooter.

Jochem
18 May 2021
Maarten
17 May 2021

Heerlijk gegeten, prima op tijd af gehaald en vriendelijk geholpen.

Simone
17 May 2021

Heerlijk afgebakken, goed belegd!

Pim
17 May 2021

Heerlijk eten en vlotte berzorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jesca
14 May 2021

Top pizza’s! Snelle en vriendelijke levering. Indicatie tijd wordt gegeven en klopt altijd. App werkt super.

Paul van Amersfoort
14 May 2021

Weer heerlijk gegeten van de vitello tonnato en de melanzana. En van de gemengde sla, die deze keer extra goed van samenstelling en daarmee van smaak was!

Sonja gorter
13 May 2021

Het was heerlijk. Hele goeie pizza

Pim
13 May 2021

Heerlijk eten en een snelle bezorging

Morgan
12 May 2021

Lekkerste bezorg pizza in jaren!

Roderik
9 May 2021
Anno Niem
9 May 2021

Dit keer de Dello Chef's geprobeerd (wisselende pizza). Calzone met mozzarella, truffelchampignons, parmaham en gorgonzola. Gorgonzola overheerste wel een beetje, maar was weer een masterpiece van de meester pizzabakker van Leiden.

Alexander Duivenvoorden
8 May 2021

De pizza van de maand was écht heerlijk! Ik bestel regelmatig bij jullie en het was weer uitmuntend :)

Roderik
5 May 2021

Het was weer heerlijk!

Sas
28 April 2021

Enorm lekker. Heerlijke pizza en pasta! Tiramisu ook erg lekker.

G. Corino
27 April 2021
Tijmen
27 April 2021

Heerlijke goed belegde pizza's en lekkere tiramisu

Troiano
27 April 2021

Heerlijk zo als een Italiaanse pizza en panini hoort te zijn , vandaar dat we uit Den Haag naar leiden rijden !!👍

Zina
26 April 2021

Erg lekker

Paul van Amersfoort
26 April 2021

Weer genoten van de vitello tonnato en de melanzana. Stipt op tijd bezorgd en ook zo dat de mooie opmaak van de voorgerechten niet verstoord was.

Hans
21 April 2021
Joost
19 April 2021

Wederom een uitstekende pizza caprese!

Wouter
19 April 2021

Snelle levering, heerlijke panini's en toetjes. Goede prijskwaliteit

Strietman
19 April 2021

Heerlijke pizza goed belegd ! Ravioli was ook weer heerlijk ! Genoten !

NK
17 April 2021

Lekkere pizza’s

Anno Niem
14 April 2021

Pizza Tartufata is echt een aanrader!

El
12 April 2021
Eimert van der Vliet
11 April 2021

Lekker op tijd bezorgd. Warm en zoals gewoonlijk was de smaak voortreffelijk. De ravioli della casa en carpaccio om je vingers bij op te eten. Dank jullie wel. Ciao

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roderik
10 April 2021
Zina
10 April 2021

Super lekker zoals altijd 👍

Marcel Honsbeek
9 April 2021

Pizza’s waren lauw dit keer. Niet vaak meegemaakt als trouwe klant. De pizza vd maand wel erg lekker

Fleur
8 April 2021
Johan de Best
7 April 2021

Alles precies op tijd klaar zodat wij onze bestelling direct mee konden nemen. Heerlijk gegeten en komen snel terug.

Anno Niem
7 April 2021

Heerlijk!

Barth Haan
7 April 2021

Top !!

Pieter
7 April 2021

Altijd kwaliteit en goed verzorgd.

Anno Niem
5 April 2021

Was weer TOP. ik ben inmiddels vaste klant geworden.

Marion
3 April 2021

Altijd lekker en verheug me nu al op toetjes voor Pasen

Roderik
1 April 2021

Was weer verrukkelijk

Arie
30 March 2021

¥¢¥$^^*- nog an toe. Veel te lekker.

Jeffrey
29 March 2021

Echt heerlijke pizza’s met vriendelijke en snelle service! Daarnaast hebben ze ook erg goede acties zoals een gratis tiramisu bij een pizza op geselecteerde dagen. Absoluut een aanrader!

Arie
28 March 2021

Telkens weer een geweldige kwaliteit en een snelle afhandeling van de bestelling.

Roderick
27 March 2021
Marieke
27 March 2021

Was weer heerlijk! En supersnelle en nette bezorging!

Martijn van Os
27 March 2021

Top & snelle bezorging!!

Maya
27 March 2021

Ongelooflijk lekkere lichtwarme panini's (we hadden San Daniel en Brasea) Her was de eerste keer en absoluut niet de laatste keer.

Laura
26 March 2021

Snelle bezorging, alles nog heerlijk warm! Genoten van de Panini Parma :) Helaas waren mijn cannoli's alleen aan de uiteinden gevuld, denk dat ik pech had dit keer haha.

Anno Niem
24 March 2021

Wederom met dank aan de meester pizzabakkers van leiden!

Arie
23 March 2021

Het was dit keer nog lekkerder dan normaal.

Hans
23 March 2021
Charlotte
21 March 2021

Heerlijke pizza, lekker dunne bodem en krokante korst. Snel bezorgd. Top!

Rob
21 March 2021

Supersnel en super lekker!

Joshua
20 March 2021

Wij zijn fan! Aanraders zijn de Pizza San Daniele en alla Parmigiana. Mooie dunne bodem en de toppings zijn van goede kwaliteit. Bezorging ook prima!

Ben
19 March 2021

This place makes our favourite pizza. Crust is thin enough, there is just the right amount of cheese, love the tomato sauce and the toppings are quality.

Tom
18 March 2021

Jullie Burrata is heerlijk. Prima belegde panini’s (lekker brood). Bestelling was prima op tijd.

panini
18 March 2021

heerlijk, alleen jammer dat ze niet zo warm waren.

Mandy
17 March 2021

Snel en heerlijk eten. Wij hebben tot zover pizza, lasagna, spaghetti met garnalen en cheesecake geprobeerd, maar kan niet wachten om de andere gerechten te proberen.

Anno Niem
16 March 2021

Dit keer de Ravioli della Casa genomen. Heerlijk! Ik raad deze iedereen ten zeerste aan! Panini is altijd TOP!

Gabriëlle
15 March 2021

Zoals altijd weer heerlijke pizza's!

Roderik
14 March 2021

Keurig op tijd. Weer erg genoten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dora
14 March 2021

Pizza’s van Panini zijn altijd top! Bestelling was (ondanks storm en hagel) op tijd. Geweldig!

Roberto
13 March 2021

Italian food like in Italy, you can taste the fresh ingredients and original recipes from Nonna :)

Ard
12 March 2021

Wat valt er nog te beoordelen? - lekker - op tijd - vriendelijke bezorger

Anoniem
12 March 2021
Freek Henneken
9 March 2021

Ziek goeie service!

Zina
9 March 2021

Zoals altijd super lekker 👌

Josee
9 March 2021

Heerlijke pizza’s met daarbij een smakelijke tiramisu van het huis, dat was weer smullen. Pizza’s werden zelfs iets voor de afgesproken tijd bezorgd.

Nn
7 March 2021

Was weer super goed! Ook heel erg leuk dat er zoveel aandacht was besteed aan de jarige die we hadden :D

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Else
7 March 2021

Heerlijke pizza's, snel bezorgd. Aanrader!

Marcel Honsbeek
6 March 2021

De pizza caprese is n absolute topper vanwege de dunne bodem en verse smaakvolle topping. Een vd betere in leiden

Blanca
6 March 2021

Alles perfekt en lekker altijd!

Gerrie
5 March 2021

Keurig op tijd en vriendelijk. Eten goed warm en kwalitatief goed.

Jesca
1 March 2021

Top pizza’s. Pan pesto aanrader als bijgerecht. Heerlijk die ravioli di spinaci!

Anno Niem
27 February 2021

Panini is altijd TOP

EHH
26 February 2021

Waren weer erg lekkere pizza’s. Fijne smaak en veel minder zout dan bij andere pizzeria’s.

Arrrd
25 February 2021
Pim
22 February 2021

Heerlijk eten en prima bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linda Sieval
21 February 2021

Was wederom heerlijk en snelke bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Snijders
21 February 2021

Kwaliteit goed maar had iets warmer gekund. Voorgesneden was handiger geweest, zal ik een eventuele volgende keer vragen. Bezorging zonder mondkapje. Bij bezorging werd pas gezegd dat tiramisu van de zaak er alleen in zat op ma, di en Wo. Geen probleem maar had dat even van tevoren gezegd, dan had ik het bij kunnen bestellen. NB uw telefoon werd niet opgenomen, minstens 4x geprobeerd

Berit
20 February 2021

Altijd lekker en snel geleverd. Ook de toetjes zijn heerlijk!

Suzanne
20 February 2021

Ons wekelijkse feestje; heerlijke pizza, prima bezorging!.

Mari
20 February 2021
Nvt
19 February 2021
Gerrit Hilbrands
15 February 2021

Uitstekende kwaliteit pizza gegeten. Met als afsluiting een buitengewoon lekker dessert. Wij gaan zeker vaker bestellen bij Panini Leiden!

E.
15 February 2021

Pasta en pizza erg goed op smaak, heerlijk. Eten was echt koud, deels maar weer opgewarmd. 30 min later bezorgd, anders dan telefoontje dat het 10 min later zou worden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Conny Stokkel
15 February 2021

Het eten was heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roderik
14 February 2021

Het was heerlijk. Echt genoten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Loes
14 February 2021

Heerlijke pizza’s en super vriendelijke bezorging!

Eimert van der Vliet
13 February 2021

Wederom een maaltijd van hoge kwaliteit, tijdig en warm bezorgd. Heerlijk

Anno Niem
13 February 2021

Panini is altijd goed!

Ben Christen
13 February 2021

Zeer smaakvol.Aanrader.Op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar

Stef
10 February 2021

Heerlijke, goed belegde pizza's! Geweldige tiramisu.

S. Bem
9 February 2021

Deze keer pizza's: voortreffelijk. En exact op tijd. Ware het niet dat ikzelf de verkeerde tijd had ingevuld. Maar zelfs later uit de oven nog heerlijk. En dan die gratis Tiramisu's, wat een verrassing!

FS
8 February 2021

Super pizza, heel snel🙌

Anno Niem
8 February 2021

Uitstekend!

Hans
8 February 2021
Eelco
5 February 2021

Er was een klein foutje gemaakt, maar netjes opgelost! Het was heerlijk en op tijd.

Anno Niem
4 February 2021

Uitstekend ... Zoals gewoonlijk.

Verhoevei
1 February 2021

Het eten spaghetti en de pizza waren heerlijk!!

Mario
1 February 2021

The pizzas were amazing as usual, thanks!!!

Pool
31 January 2021

Prima service en bezorging en heerlijke pizza's

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anno Niem
31 January 2021

Nu weer eens iets anders geprobeerd. Ravioli Tartufo. Heerlijk en een goede portie. Ook deze is zeker weer voor herhaling vatbaar. Met name de geroosterde pijnboompitjes was een goede toevoeging!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.